Utleiebolig som sykehus? Ja visst!

02.09.2020

Tenk hvilken forskjell et hjem kan gjøre! Bare kjenn på gleden ved å kunne si «Her føler jeg meg hjemme»… Åpne døren, smette ut av sko og yttertøy for så å gå inn i leiligheten – vel vitende om at det er et sted å være i fred, hvile og hente krefter.

– Ekstra viktig er følelsen når vi ikke er friske. Selvaag Utleiebolig har derfor tatt en rolle i et unikt samarbeid:

Pasienter med alvorlig kreftsykdom som krever spesialbehandling på Oslo Universitetssykehus, må sammen med sine pårørende reise fra mange steder i landet for å komme dit. Etter at behandlingen er gjennomført, skal pasienten hvile, og pårørende skal være der for å støtte.
Pleiepersonell skal kunne komme å ta nødvendige prøver og sørge for medisinering. Tilbudet kalles Avansert Hjemmesykehus (AHS).

Et godt hjem for alle

Så godt det er å kunne bidra med et hjemmemiljø for dette behovet!  Med gode soverom og bad, praktisk kjøkken, en hyggelig stue og egen balkong kan familien slappe av. Dette har vi tilrettelagt for i vårt prosjekt Skigata 6-8 på Skårersletta i Lørenskog. Og samarbeidet er verdsatt – vi har fått en hyggelig hilsen fra prosjektmedarbeiderne:

«Prosjekt «Avansert hjemmesykehus for stamcelletransplanterte pasienter» er godt i gang og positivt mottatt blant våre pasienter og pårørende. Pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt i AHS-leilighetene på Skårersletta, og de trives! De bekrefter at innredningen er praktisk, delikat og skaper en hjemmekoselig atmosfære. Sykepleiere kjører dit daglig og ser til pasientene, tar vitale mål og administrerer medisiner.

Vi er takknemlige for du og din bedrift er med på dette spennende og banebrytende prosjekt sammen med oss. Uten dere ville det ikke blitt noe av.
Tusen takk på vegne av leger, sykepleiere, pasienter og pårørende.»

Dette gjør oss i Selvaag Utleiebolig stolte og glade. For oss er det å tilby et hjem mer enn å leie ut en bolig, og den viktigste grunnen til at vi finnes. Vi tror på å endre etablerte holdninger til det å bo. Hos oss er det greit å leie – uansett grunn.

Vi gir deg nøkkelen til et godt hjem.

Utleiebolig som avansert Hjemmesykehus (AHS)
Utleiebolig som avansert Hjemmesykehus (AHS) i Skigata 6-8. Foto: IKEA