Lekre leiligheter på Lagunetoppen

31.10.2021

Velkommen til Lagunetoppen

Bo godt på Lagunetoppen

Briljer med dine kokkekunnskaper på Lagunetoppen

Skap et godt hjem på Lagunetoppen

Nytt og moderne på Lagunetoppen

Gjør deg klar for dagen på Lagunetoppen

Nyt atmosfæren på Lagunetoppen

Lagunetoppen

Nydelige Lagunetoppen

Like ved bybanen og Lagunen Storsenter har vi nå gleden av å presentere vårt siste tilskudd til vår portefølje i Bergen, nemlig Lagunetoppen! Her har vi 46 lekre nye leiligheter for utleie. Moderne standard, store balkonger og heis. Her er alt tilrettelagt for at du skal kunne leve godt og forutsigbart i en leid bolig.

Se utvalgte leiligheter

3-roms på Lagunetoppen
NYE OG DELIKATE UTLEIELEILIGHETER

Leilighetene holder gode kvaliteter med flott enstavs laminatgulv, moderne lyst kjøkken fra Sigdal, pent fliselagte bad og egen balkong eller markterrasse til hver leilighet. I tillegg har bygget en herlig felles takterrasse. Hvitevarer på kjøkken følger med.

I første etasje finner du parkering, Rema 1000 og apotek. Heis i bygget. Her er alt tilrettelagt for at du skal få et flott hjem i et godt bomiljø. Vi tilbyr langsiktig utleie og er opptatt av at våre leietakere skal trives og bo over lang tid. Med kun få minutters gange til bybanestopp, skole, barnehage, Lagunen senter med utallige butikker, kaféer, restauranter, treningssenter og flotte turområder har du alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Fellesområdene er flott opparbeidet med grøntanlegg og lekeplass. Alle disponerer egen bod i underetasjen. Det er også felles sykkelbod.

Vår vaktmester er tilstede på anlegget daglig i ukedagene for å sørge for at du som leietaker skal få et godt og trivelig bomiljø. Forvalter er også ukentlig tilstede på anleggene, og tilgjengelig dersom man har behov for det.

Vil du vite mer om leiemulighetene?

Maren Kartvedt

Eiendomsforvalter Bergen

mk@selvaagutleiebolig.no

+47 980 99 961

Send oss en melding

Nøkkelinformasjon

Nærhet til alt

Lagunetoppen ligger i Fana bydel, like ved Lagunen Storsenter. Kort vei til skole, barnehage, butikker, fine turområder og Flesland. Her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Reisetider

Fanaveien 79 – Bergen sentrum: 
Bybanen – 31 min

Bil – 12 min

Fanaveien 79 – Flesland: 
Bybanen – 13 min

Bil – 14 min