Snølia, Lørenskog

Nytt boligprosjekt ved den nye skihallen SNØ på Lørenskog. Leiligheter med gode og effektive planløsninger, samtlige med balkong/terrasse, hvitevarer på kjøkken og parkering i egen garasje.

Snøbyen Lørenskog

Snølia er et boligprosjekt der Selvaag Utleiebolig har 157 leiligheter for utleie. En kort spasertur unna Lørenskog stasjon, der landskapet skrår opp mot åssiden, ligger Snølia med solrik og sentral beliggenhet. Her kan du leve et godt liv i helt nye utleieleiligheter hvor planløsningene er gjennomtenkte og uteområdene mangfoldige.

1-roms – 29 kvm – 2 leiligheter

2-roms – 35-39 kvm – 60 leiligheter

3-roms – 53-70 kvm – 81 leiligheter

4-roms – 73-88 –  12 leiligheter

Fine, moderne og lyse leiligheter med gode og effektive planløsninger. Store vindusflater og lyse vegger gir en god atmosfære i leilighetene. Flott Norema kjøkken med hvitevarer, pent laminatgulv og slette lysmalte vegger. Åpen kjøkkenløsning. Romslige bad med fliser på gulv, varmekabler og dusjvegg. Soverommene er utstyrt med garderobeskap, og gardinstenger er montert over samtlige vindusflater. Alle leilighetene har egen balkong/terrasse. Det er lagt stor vekt på gjennomtenkte planløsninger som skal gi gode boliger folk vil trives i, og Snølia preges av at store deler av byggets tak skal benyttes til felles oppholdsareal. Takterrassene er utformet som små og store oaser, med «private» soner tilrettelagt for ulike aktiviteter. Lukket garasjeanlegg fordelt på to plan med totalt 77 parkeringsplasser som kan leies separat. Det er også godt tilrettelagt for sykkelparkering i underetasjene. Hver leilighet har sin egen bod. Bygget er utstyrt med to heiser.

 

ENKEL VEI TIL JOBB, SKOLE OG FRITIDSAKTIVITETER

Boligprosjektet ligger i det nyetablerte og harmoniske boligstrøket Snøbyen plassert midt mellom Oslo og Lillestrøm. Området er et trafikalt knutepunkt, med nærhet til E6, tog- og bussforbindelser. I umiddelbar nærhet ligger det flere skoler og barnehager, og området har i tillegg et godt aktivitetstilbud for store og små, både innendørs og utendørs. Snøbyen føles som en rolig og harmonisk base som er landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende. Mellom boligene opparbeides det gårdstun og grønne parker, med varierte oppholdsarealer du kan finne roen i. Dagligvarebutikken REMA 1000 er strategisk plassert ved portalen inn til området. Like i ytterkanten av boligbebyggelsen etableres Snøbyen, et moderne bydelssentrum på størrelsen med Tjuvholmen i Oslo. Det vil være rolige gågater som skaper det gode byrom, med møteplasser og tilbud lett tilgjengelig på gateplan. Det vil også være restauranter og serveringssteder til enhver anledning. Vi gleder oss over at SNØ, nærmeste nabo til Snølia byr på perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski, året rundt!

Ytterligere informasjon om SNØ på; http://www.snooslo.no/

 

REISETIDER

Snølia 7 til Oslo S: 
Tog – 17 min (lokaltakst)
Bil – 19 min.

Snølia 7 til Lørenskog sentrum:
Buss – 20 min.
Bil – 7 min.

Snølia 7 til Lillestrøm:
Tog – 23 min.
Bil – 12 min.

Snølia 7 til Gardermoen:
Tog – 41 min.
Bil – 28 min.

Offentlig komm.:
Ca. 10 min. gange til Lørenskog stasjon.

Handel:
Ca. 5 min. gange til Rema 1000.

Fakta
Utbygger:
Selvaag Bolig ASA
Ferdigstillelse
2020
Antall bygg:
1
Etasjer:
8 + garasje
Antall leiligheter:
157
Garasjeplasser:
80
Offentlig komm.:
Ca. 10 min. gange til tog
Handel:
Ca. 5 min. gange til dagligvare
PopUp Contact Us