Snølia

Nytt boligprosjekt ved den nye skihallen SNØ på Lørenskog. Leiligheter med gode og effektive planløsninger, samtlige med balkong/terrasse, hvitevarer på kjøkken og parkering i egen garasje.

Lørenskog stasjon

Snølia er et boligprosjekt i regi av Selvaag Bolig, ved nye skihallen SNØ på Lørenskog. Selvaag Utleiebolig har kjøpt ett bygg bestående av 157 leiligheter og 77 garasjeplasser som fordeler seg slik:

1-roms – 29 kvm – 2 leiligheter

2-roms – 35-39 kvm – 60 leiligheter

3-roms – 53-70 kvm – 81 leiligheter

4-roms – 73-88 –  12 leiligheter

Fine, moderne og lyse leiligheter med gode og effektive planløsninger. Store vindusflater og lyse vegger gir en god atmosfære i leilighetene. Flott Norema kjøkken med hvitevarer, pent laminatgulv og slette lysmalte vegger. Åpen kjøkkenløsning. Romslige bad med fliser på gulv, varmekabler og dusjvegg. Soverommene er utstyrt med garderobeskap, og gardinstenger er montert over samtlige vindusflater. Alle leilighetene har egen balkong/terrasse. Det er lagt stor vekt på gjennomtenkte planløsninger som skal gi gode boliger folk vil trives i, og Snølia preges av at store deler av byggets tak skal benyttes til felles oppholdsareal. Takterrassene er utformet som små og store oaser, med «private» soner tilrettelagt for ulike aktiviteter. Lukket garasjeanlegg fordelt på to plan med totalt 77 parkeringsplasser som kan leies separat. Det er også godt tilrettelagt for sykkelparkering i underetasjene. Hver leilighet har sin egen bod. Bygget er utstyrt med to heiser.

Beliggenhet

Boligprosjektet ligger i det nyetablerte og harmoniske boligstrøket Lørenskog Stasjonsby plassert midt mellom Oslo og Lillestrøm. Lørenskog Stasjonsby føles som en rolig og harmonisk base som er landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende mellom Oslo og Lillestrøm. Mellom boligene opparbeides det gårdstun og grønne parker, med varierte oppholdsarealer du kan finne roen i. Kort vei til skole og barnehage. Dagligvarebutikken REMA 1000 er strategisk plassert ved portalen inn til området. Like i ytterkanten av boligbebyggelsen skal Snøporten, et moderne bydelssentrum på størrelsen med Tjuvholmen etableres. Det vil være rolige gågater som skaper det gode byrom, med møteplasser og tilbud lett tilgjengelig på gateplan. Det vil også være restauranter og serveringssteder til enhver anledning. Vi gleder oss over at SNØ, nærmeste nabo til Snølia byr på perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski, året rundt!

Ytterligere informasjon om SNØ på; http://www.snooslo.no/

Fakta
Utbygger:
Selvaag Bolig ASA
Ferdigstillelse
2020
Antall bygg:
1
Etasjer:
8 + garasje
Antall leiligheter:
157
Garasjeplasser:
77
Offentlig komm.:
Ca. 10 min. gange til tog
Handel:
Ca. 5 min. gange til dagligvare
PopUp Contact Us