Snølia

Nytt boligprosjekt ved den nye skihallen SNØ på Lørenskog. Leiligheter med gode og effektive planløsninger, samtlige med balkong/terrasse, hvitevarer på kjøkken og parkering i egen garasje.

Lørenskog stasjon

Snølia er et boligprosjekt i regi av Selvaag Bolig, ved nye skihallen SNØ på Lørenskog. Selvaag Utleiebolig har kjøpt ett bygg for utleie i et boligprosjekt som vil bestå av totalt ca. 350 boliger fordelt over 3 bygg. Snølia ligger inntil SNØ som er et større byutviklingsprosjekt i regi av Selvaag AS, Canica og Bauman Invest.

Det er lagt stor vekt på gjennomtenkte planløsninger som skal gi gode boliger folk vil trives i og Snølia preges av at store deler av byggets tak skal benyttes til felles oppholdsareal. Selvaag Utleiebolig har kjøpt ett bygg bestående av 155 leiligheter og 70 garasjeplasser. 1- til 4-roms leiligheter med gode og effektive planløsninger, og samtlige med balkong/terrasse, hvitevarer på kjøkken og parkering i egen garasje.

I tilknytning til SNØ (Europas største innvendige skihall for slalåm og langrenn), vil det etableres hotell- og konferansesenter, idrettsgymnas, kontorer og andre service tilbud.

Ytterligere informasjon om SNØ på; http://www.snooslo.no/

Fakta
Utbygger:
Selvaag Bolig ASA
Ferdigstillelse
2020
Antall bygg:
1
Etasjer:
8 + garasje
Antall leiligheter:
ca 155
Garasjeplasser:
ca 70
Offentlig komm.:
Ca. 5 min. gange til tog
Handel:
Ca. 3 min. gange til dagligvare
PopUp Contact Us
Oversikt skihall bolig og hotell
Oversikt bolig, skihall og hotell