Sandsliflaten, Bergen

Moderne og fine 2- til 4-roms leiligheter med egen balkong. Leilighetene er lyse og fine, med gode planløsninger, parkettgulv, flott Norema kjøkken inkludert hvitevarer på kjøkken, pene fliselagte bad og egen balkong. Mulighet for leie av parkering i garasje.

Sandslimarka 266-268, 5254 Sandsli

Sandsliflaten er et flott boligprosjekt som ble overtatt i desember 2019, med sentral plassering langs bybanen på Sandsli. Prosjektet består av 70 leiligheter fordelt på 2 blokker. Leilighetene er lyse og fine, med parkettgulv, flott Norema kjøkken, pene fliselagte bad og egen balkong. Fellesområdene er flott opparbeidet med grøntanlegg, sittegrupper og lekeapparat. Man har kort gangavstand til bybanestopp, og har barnehage, skole, butikk og flere andre servicetilbud i umiddelbar nærhet. Prosjektet består av 2, 3 og 4-roms leiligheter. Alle disponerer egen bod i garasjeanlegget, samt stor felles sykkelbod. Det er mulig å leie egen garasjeplass i garasjeanlegget.

Boligene ligger fint til på Sandsli. Man har to bybanestopp, Sandslimarka og Sandslivegen, innenfor et par minutters gangavstand fra prosjektet. Bybanen går helt til Flesland eller forbi Lagunen og til Bergen sentrum med attraktive stoppesteder som Lagunen, Nesttun, Paradis, Fantoft, Sletten, Brann Stadion, Kronstad og Danmarksplass. Det er også gode bussforbindelser i området. Ca. 20 min å kjøre til Bergen sentrum og 8 min til Flesland.

Sandsli/Kokstad området innehar mange tusen arbeidsplasser, blant annet Equinor som ligger like ved prosjektet, Telenor, Shell, Odfjell Drilling, Aker Solutions, m.m. Man har kort vei til dagligvarebutikkene KIWI og Rema 1000. Treningssentre, squash senter, bensinstasjon, Biltema, Felleskjøpet og Fanatorget befinner seg også i nærområdet. Lagunen senter, som er et av Norges største kjøpesenter med 180 butikker og flere serveringssteder med øvrige service- og tjenestetilbud, ligger en kort bybanetur unna. Rett ved siden av prosjektet ligger Sandslimarka barnehage, en utrolig flott barnehage med flotte uteområdet. Det er flere barnehager og skoler i nærområdet.

Det opparbeides et grønt parkområde og lekeplass i fellesområdene rundt Sandsliflaten. Her kan barna løpe fritt, mens de voksne tar seg en kopp kaffe og prater sammen. Med parkering under bakkenivå er det også minimalt med trafikk rundt fellesområdet, noe som er med på å skape et trygt og rolig nabolag. Fra eiendommen er det sti direkte ned til fin tursti med lysløype.

Fakta
Utbygger:
Bonava AS
Ferdigstillelse:
2019
Antall bygg:
2
Antall etasjer:
5 + garasje
Antall leiligheter:
70
Antall garasjeplasser:
46
Offentlig komm.:
Bybane ca. 5 min gange
Handel:
Dagligvare ca. 10 min gange
PopUp Contact Us

sofa med puter og bord med blomster

HVitt baderom med fliser toalett og vask

sofa med puter og bord med blomster

HVitt baderom med fliser toalett og vask