Paradisbuen, Bergen

Fine og arealeffektive leiligheter sentralt beliggende på Paradis inkludert nye hvitevarer på kjøkken. Parkering i egen garasje.

Eikåsen 1, Paradis

Om prosjektet:

Paradisbuen er et flott boligprosjekt oppført i 2019 sentralt på Paradis. Prosjektet består av 49 leiligheter fordelt på:

  • 1-roms – 35 kvm – 3 stk
  • 2-roms – 45-48 kvm – 31 stk
  • 3-roms – 60-72 kvm – 15 stk

Innhold:

Leilighetene inneholder:

Entré/gang, bod, bad/vaskerom, (1-2) soverom og stue/ kjøkken. Noen leiligheter har utgang til balkong/terrasse fra stue. Tilhørende ekstern bod i kjeller. Alle innvendige rom er p-rom foruten bod.

Standard:

Lyse og lekre leiligheter med god planløsning og kvaliteter. Store vindusflater og lyse vegger gir en god atmosfære i leilighetene. Flott Norema kjøkken med hvitevarer, pent laminatgulv og slette lysmalte vegger. Åpen kjøkkenløsning. Romslige bad med fliser på gulv, varmekabler og dusjvegg. Soverom med garderobeskap. Alle leilighetene har egen balkong/terrasse. Heis i bygget.

Utomhus:

To store flotte felles takterrasser med nydelig utsikt og meget gode solforhold. Lukket garasjeanlegg med 23 parkeringsplasser som kan leies separat. Pent opparbeidete uteområder med estetiske eiketrær, natur og lekeplass med sittegruppe.

Området:

Paradis er et ærverdig og flott boligområde i Bergen. Rolig og tilbaketrukket med fin natur, samtidig som man ligger sentralt til kun få minutters gange fra bybanen som går fra Bergen Sentrum til Flesland. Kort vei til fine turområder som blant annet Ulriken, Nattlandsfjellet, Fantoft og gamlehaugen, med en nydelig park og kanskje en av Bergens mest populære badeplasser. Kort vei til skole og barnehage. I tillegg er det kort vei til matbutikker, treningssenter og koselig bydelssenter med butikker og kafèer. Liker du å sykle har man også gode sykkelmuligheter og sykkelvei helt til Bergen Sentrum. Prosjektet ligger fint og solrikt til med flotte uteplasser. Her er alt lagt til rette for et godt bomiljø i trygge og fine omgivelser. Paradis har i dag holdeplass (Paradis holdeplass) for Bybanen i Bergen, som går mellom Bergen sentrum og Flesland.

Skoler og barnehager:

Barneskolen heter Paradis skole, og like ved denne ligger også Fana gymnas. Steinerskolen i Bergen er lokalisert i området. På Paradis ligger også Tveiterås skole, en spesialskole for barn med autisme. Akasia Paradis barnehage ligger 6-7 minutters gange fra Paradisbuen.

Nabolagsprofil (utvalgte fakta):

Kort gangavstand til offentlig transport

Buss 3 min

Trikk (Bybanen) 13 min

Knutepunkt 16 min

Mange barnefamilier i nabolaget

36% barnefamilier

Bergen

28% barnefamilier

Idrett

Paradis idrettsplass

Treningssenter 10 min gange

Dagligvare og handel

Kiwi Paradis

Amfi Nestun 5 min bil

Om Selvaag Utleiebolig

Selvaag Utleiebolig tilbyr nøkkelen til et godt hjem. Sentralt for virksomheten er profesjonell drift, tilstedeværelse og tett oppfølging av leietakere, og det investeres kun i nye leilighetsprosjekter. Med nytenkning og sosialt engasjement som rettesnorer, har Selvaag skaffet boliger til hundretusener av mennesker i mer enn 70 år. Underveis er nye bydeler og levende bomiljøer vokst frem.

Vi har som målsetning å profesjonalisere boligutleie og bygge gode bomiljøer for alle som har behov for å leie bolig og trenger forutsigbarhet på leieperioden.

Vi praktiserer tett oppfølging av både leietakere og alle våre eiendommer. Mye faller naturlig gjennom vaktmestertjenester i de enkelte eiendommer, og vaktmester fyller en viktig rolle i alle våre anlegg. Likeledes er våre eiendomsforvaltere jevnlig innom eiendommene og ser til at kvalitetene opprettholdes på best mulig vis.

Tre gode grunner til å leie av oss:

Vi tar oss av hele prosessen

Du forholder deg kun til oss i Selvaag Utleiebolig og får en trygg og forutsigbar leieavtale som sikrer deg og dine.

Gode bomiljøer

Vi tilbyr kun nye leiligheter i gode bomiljøer og våre hjem tilfredsstiller brannsikkerhet og alle formelle krav.

Vedlikehold, ro og orden

Gjennom aktiv oppfølging av leietakerne, egen vaktmester og daglig tilstedeværelse sikres vedlikehold og stell av eiendommene.

Fakta
Utbygger:
Betonmast AS
Ferdigstillelse
2019
Antall bygg:
1
Etasjer:
5 + garasje
Antall leiligheter:
49
Garasjeplasser:
24
Offentlig komm.:
Bybanen ca. 100m
Handel:
Paradis nærsenter ca. 100m
PopUp Contact Us
stue med parkett og spisebord og stoler i forgrunnen