Paradisalléen, Bergen

Moderne leiligheter med god planløsning, sentral beliggenhet rett ved Paradis bybanestopp.

Paradis, Bergen

Paradisalleen er et boligprosjekt i regi av Solon Eiendom som ligger ved Paradis bybanestopp. Selvaag Utleiebolig har kjøpt en oppgang med 22 leiligheter for utleie som fordeler seg slik:

2-roms – 46 kvm – 10 leiligheter

3-roms – 55-56 kvm – 12 leiligheter

Moderne, funksjonelle og lyse leiligheter med gode og effektive planløsninger. Store vindusflater og lyse vegger gir en god atmosfære i leilighetene. Flott Sigdal kjøkken med hvitevarer, pent enstavs laminatgulv i matt eikefinish og slette malte vegger. Åpen kjøkkenløsning. Romslig helfliset bad med innfellbare dusjvegger i glass og varmekabler. Soverommene er utstyrt med garderobeskap, og gardinstenger er montert over samtlige vindusflater. Alle leilighetene har egen balkong eller markterrasse. I tillegg finner du parkeringsanlegg hvor Selvaag Utleiebolig har 5 parkeringsplasser tilgjengelig for utleie, og egen sykkelparkering i sykkelbod utenfor hovedinngangen. Leilighetene har tilgang til et flott opparbeidet fellesareal med parkmessig beplantning, sittegrupper og lekeområder.

Beliggenhet

Leilighetene blir en del av et større boligprosjekt med nærsenter i 1. etasje med blant annet Rema 1000, Vitus apotek, Bonnie Frisør, Sabi Sushi og Nougat klesbutikk – multibrand store på Paradis. Prosjektet ligger i et trivelig nabolag med nærhet til skoler, barnehager og treningssentre. Om du liker deg utendørs, er veien kort til rike turområder som Gamlehaugen, Fantoft Stavkirke, Løvstakken og Nattlandsfjellet, samt et nettverk av flotte sykkel- og gangveier. Rett over gaten finner du Bybane-stopp, og sykkelsti til sentrum gjør at beliggenheten oppleves som sentral samtidig som at området er naturnært.

Last ned prospekt her

Fakta
Utbygger:
Kruse Smith AS
Ferdigstillelse
2020
Antall bygg:
1
Etasjer:
6 + garasje
Antall leiligheter:
22
Garasjeplasser:
5
Offentlig komm.:
Bybanen ca. 50m
Handel:
Dagligvare og apotek i 1.etg
PopUp Contact Us