Lagunetoppen, Bergen

Moderne og fine leiligheter rett ved Lagunen kjøpesenter og bybanestopp.

Fanavegen 79, Rådal

Like ved bybanen og Lagunen Storsenter har vi nå gleden av å presentere vårt siste tilskudd til vår portefølje i Bergen, nemlig Lagunetoppen! Her har vi 46 lekre nye leiligheter for utleie. Moderne standard, store balkonger og heis. Her er alt tilrettelagt for at du skal kunne leve godt og forutsigbart i en leid bolig.

 

OM PROSJEKTET

Leilighetene holder gode kvaliteter med flott enstavs laminatgulv, moderne lyst kjøkken fra Sigdal, pent fliselagte bad og egen balkong eller markterrasse til hver leilighet. I tillegg har bygget en herlig felles takterrasse. Hvitevarer på kjøkken følger med.

I første etasje finner du parkering, Rema 1000 og apotek. Heis i bygget. Her er alt tilrettelagt for at du skal få et flott hjem i et godt bomiljø. Vi tilbyr langsiktig utleie og er opptatt av at våre leietakere skal trives og bo over lang tid. Med kun få minutters gange til bybanestopp, skole, barnehage, Lagunen senter med utallige butikker, kaféer, restauranter, treningssenter og flotte turområder har du alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Garasjeplass kan leies om ønskelig.

Fellesområdene er flott opparbeidet med grøntanlegg og lekeplass. Alle disponerer egen bod i underetasjen. Det er også felles sykkelbod.

Vår vaktmester er tilstede på anlegget daglig i ukedagene for å sørge for at du som leietaker skal få et godt og trivelig bomiljø. Forvalter er også ukentlig tilstede på anleggene, og tilgjengelig dersom man har behov for det.

Fakta
Utbygger:
Profier AS
Ferdigstillelse
2021 (Mars)
Antall bygg:
1
Etasjer:
8 etg + garasje
Antall leiligheter:
46
Garasjeplasser:
10
Offentlig komm.:
Ca. 250m til bybane
Handel:
Ca. 100m til Lagunen kjøpesenter
PopUp Contact Us