Trygt med nøkkelen til et godt hjem i mørketiden

18.12.2020

Julen nærmer seg. Mange gleder seg, noen er ikke så opptatt av det, og atter noen gruer seg. Det er mørkt ute, og 2020 er snart historie. Et år som har satt hjemmet på prøve, og viktigheten av hjemmet har blitt veldig tydelig for oss alle. Vi er glade og stolte over at vi nå kan tilby nærmere 800 nye, moderne leiligheter for utleie. Boliger som vi hver dag fyller med flere nye beboere som gjør boligen til et hjem. Med blomster i vinduene og duft av bakst og god mat fra kjøkkenet. Med lys, varme og liv – alt som skal til for å skape følelsen av tilhørighet og trygghet og et godt liv.

I 2020 har vi økt tilbudet med nærmere 300 leiligheter, halvparten av disse ligger i Bergen, sentralt plassert langs Bybanen. Vi har blitt veldig godt mottatt i Bergen, så vi gleder oss til å vokse videre her. Allerede i første kvartal 2021 kommer nok et nytt prosjekt; i Fanaveien, rett ved Lagunen kjøpesenter, nok et sentralt knutepunkt i området. På Østlandet har vi tatt i mot vårt hittil største prosjekt; på Snølia. Vi er en aktiv deltager i utviklingen av den nye Snøbyen, med SNØ som nærmeste nabo, og med mange nye tilbud underveis. Dette blir en perle med mange kvaliteter!

For oss er det nemlig like betydningsfullt å tilby de samme bokvalitetene og gi deg som kunde den samme opplevelsen når du leier som de som eier. Du skal føle deg hjemme i våre boliger, pynte til jul hvis du ønsker – eller dra ned gardinene hvis det er slik du føler for det, og heller sikte mot et nytt år i stedet. Lukker du døren bak deg og går inn i stuen, går du inn i ditt hjem. Hos oss får du nøkkelen.

GOD JUL!