Splitter nye leiligheter på Langhus

Teglverksfaret 7, 1405, Langhus
Månedsleie:
13 600,-
STØRRELSE:
38 m2
soverom:
1
Velkommen til Langhus
Hus F
Hus F borterst i bildet
Fellesområde
Kjøkken fra Norema, mellomgrå farge
Bad med store fliser. Pen og praktisk innredning med skuffer.
FASILITETER

Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Heis, Kabel-TV, Moderne, Rolig, Sentralt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng

BESKRIVELSE

Om dette utleiestedet

Om prosjektet:

Langhus Hus F er et flott nyoppført boligprosjekt for utleie med sentral plassering like ved Langhus senter og Vevelstad togstasjon.

Vi har 2, 3 og 4-roms leiligheter til leie.
2-roms fra 38-45 kvm – 13.600,- – 14.200,-
3-roms fra 57-61 kvm – 16.100 – 17.300,-
4-roms fra 81-130 kvm – 19.100 – 26.300,-

Se link til boligvelger under nyttige lenker.

Leilighetene er lyse og fine, med lekkert 1-stavs laminatgulv, flott Norema kjøkken i en mellomgrå farge med integrerte hvitevarer, pene flislagte bad og egen balkong/terrasse. Bygget ligger høyt og fritt med gode solforhold i fine naturomgivelser. Man har kort gangavstand til skole, barnehage og turområder. Det er anlagt store flotte utefellesområder og det er vektlagt gode planløsninger og byggekvaliteter i leilighetene, så her blir det lett å trives.

Alle leilighetene disponerer egen bod i eget bodområde i underetasje/kjeller. Det er også tilrettelagt for sykkelparkering på området. I tillegg finnes et felleslokale som kan leies for ulike typer sosiale arrangementer. Tilknyttet felleslokalet er det også smørebod/sykkelverksted. Felleslokalet er tilgjengelig og kan benyttes av alle beboere som tilhører Selvaagprosjektet på Langhus.

Det er mulig å leie egen garasjeplass i garasjeanlegget. Alle p-plassene er tilrettelagt for elbillading.

 

Under nyttige lenker finner du boligvelgeren, hjemmeside til prosjektet og søknadsskjema. Her kan du se hvilke leiligheter som fortsatt er ledige, plantegning og plasseringen på leiligheten i huset. Du finner også priser på hver enkelt leilighet.


Innhold:

Leilighetene inneholder:

– Entrè/gang

– Bad med servant, WC, dusj, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel

– 1-3 Soverom med garderobeskap

– Åpen kjøkken/stueløsning, med store vindusflater mye lysinnslipp

– Balkong/terrasse

– 1 bod i underetasjen medfølger leiligheten, noen av leilighetene har innvendig bod i tillegg. Dette fremkommer av plantegning på Boligvelgeren.

3 måneders depositum

Standard:

Leiligheten har en moderne standard og vindusflater som gir mye lys og god romfølelse. Huset er helt nyoppført og i henhold til den siste Byggtekniske forskriften TEK 17.

 

Kjøkken/stue:

Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som kjøl/frys, komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredningen består av Mellomgrå glatte fronter og laminatbenkeplate. Åpen kjøkkenløsning som gir en god romfølelse.

Bad:

Badene er romslige med store grå/beige fliser på gulv og vegg. Det er gulvvarme, vegghengt toalett, dusjvegger i glass, servant med skuffer under, speil med lys i, downlights i taket samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
Flere av leiligheten har to bad, noen har et bad og WC i tillegg. Enkelte leiligheter har også vaskerom. Dette fremkommer på plantegningen i Boligvelgeren.

Gulv og vegger:

Stue, kjøkken, soverom og gang er utstyrt med en pakettlignende hvitbeiset enstavslaminat. Vegger er sparklet og malt i en lys grå farge.

Beliggenhet:

Boligprosjektet ligger i sentralt på Langhus mellom Langhus senter og Vevelstad togstasjon. Med matbutikker, skole og barnehage i nærområdet. Turområder og idrettsanlegning rett rundt hjørnet. God offentlig kommunikasjon inn til Oslo. Og kun 6 km inn til Ski sentrum. Huset ligger høyt og fritt med store fellesuteområder.

Oppvarming:

I tillegg til månedsleie tilkommer forbruk av strøm. Bygget er forsynt med Elektrisk oppvarming. Kostnader til varme dekkes av leietaker via strømabonnement.  

Kostnad for varmtvann dekkes av leietaker. Rutine for fakturering av varmtvann er ikke endelig avklart ved kontraktsinngåelse og vil kunne endres i løpet av leieforholdet. Kostnad til varmtvann er for tiden stipulert til kr 7 pr m2 pr måned. Kostnad til varmtvann vil enten faktureres direkte til leietaker basert på boenhetens forbruk eller faktureres à konto sammen med husleien og avregnes årlig. Avregning vil skje årlig etter faktiske påløpte kostnader som fordeles mellom leietakerne i bygget etter en brøk basert på boligens areal.

 

Parkering:

Mulighet for leie av parkeringsplass i garasje til kr 1.200, -. Vi har et begrenset antall parkeringsplasser.

 

Vår vaktmester er daglig til stede på eiendommen for å sørge for at du som leietaker skal få et godt og trivelig bomiljø. Forvalter er også ukentlig til stede på eiendommen.

 

Visning etter avtale!

Dersom du er interessert og ønsker å komme på visning ber vi deg om å sende en henvendelse med en kort presentasjon av deg selv. Bruk gjerne vårt søknadskjema i linken.

Søknadskjema Langhus

Om Selvaag Utleiebolig

Selvaag Utleiebolig tilbyr nøkkelen til et godt hjem. Sentralt for virksomheten er profesjonell drift, tilstedeværelse og nærhet i oppfølging av leietakere, og det investeres kun i nye leilighetsprosjekter. Med nytenkning og sosialt engasjement som rettesnorer, har Selvaag skaffet boliger til hundretusener av mennesker i mer enn 70 år. Underveis er nye bydeler og levende bomiljøer vokst frem. Vi har som målsetning å profesjonalisere boligutleie og bygge gode bomiljøer for alle som har behov for å leie bolig og trenger forutsigbarhet på leieperioden. Vi praktiserer tett oppfølging av både leietakere og alle våre eiendommer. Mye faller naturlig gjennom vaktmestertjenester i de enkelte eiendommer, og vaktmester fyller en viktig rolle i alle våre bygg. Likeledes er våre eiendomsforvaltere jevnlig innom eiendommene og ser til at kvalitetene opprettholdes på best mulig vis.

Tre gode grunner til å leie av oss:

Vi tar oss av hele prosessen

Du forholder deg kun til oss i Selvaag Utleiebolig og får en trygg og forutsigbar leieavtale som sikrer deg og dine.

Gode bomiljøer

Vi tilbyr kun moderne leiligheter i gode bomiljøer, og våre hjem tilfredsstiller krav til ventilasjon, sikre uteområder, brannsikkerhet og alle formelle krav.

Vedlikehold, ro og orden

Gjennom nærhet i oppfølging av leietakerne, egen vaktmester og daglig tilstedeværelse sikres vedlikehold og stell av eiendommene.

KONTAKT FORVALTER
sara wolter
Register Interest
00/00
Velkommen til Langhus
Velkommen til Langhus
00/00
Hus F
Hus F
00/00
Hus F borterst i bildet
Hus F borterst i bildet
00/00
Fellesområde
Fellesområde
00/00
Kjøkken fra Norema, mellomgrå farge
Kjøkken fra Norema, mellomgrå farge
00/00
Bad med store fliser. Pen og praktisk innredning med skuffer.
Bad med store fliser. Pen og praktisk innredning med skuffer.