SNØLIA – Svært flott og moderne 3-roms med balkong/terrasse

Snølia 7, 1470, Lørenskog, Norge
FASILITETER

Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Livsløpsstandard, Moderne, Rolig, Sentralt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng

BESKRIVELSE

Snølia 7 er det nyeste bygget i porteføljen til Selvaag Utleiebolig AS og er nærmeste nabo til skihallen SNØ! Bygget ligger akkurat der landskapet begynner å skrå opp mot åssiden og blir liggende i et bratt terreng. Det gjør at byggets form og funksjon er skreddersydd til tomtens karakteristikker. Snølia består av åtte etasjer med innvendig oppganger med trapp og heis, som gir enkel tilgang til alle etasjer. Det er flere leilighetstyper og størrelser hvor alle har universell utforming og gode planløsninger. 

Bolig:

  • 3 – roms – 56 kvm med balkong/terrasse: 14.500,-

Leilighetene er moderne og funksjonelle med gode planløsninger. Lyse vegger og store vindusflater som gir en god romfølelse. Alle leilighetene har balkong/terrasse med utgang fra kjøkken/stue. 

I underetasjen er det et parkeringsanlegg med plass til både biler og sykler. I tillegg har alle leilighetene egen bod. I øverste etasje er det en felles takterraasse som strekker seg over hele bygget som leietakere kan benytte seg av. 


Standard
Kjøkken/stue:

Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som kjøl/frys, komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredningen består av hvite glatte fronter og laminatbenkeplate. Åpen kjøkkenløsning som gir en god romfølelse.

Bad:

Badet er romslig med mørk grå keramiske fliser på gulv og hvite keramiske fliser på vegger. Det er varmekabler og dusjvegg i herdet glass, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Gulv og vegger:

Gulv på stue, kjøkken, soverom og gang er utstyrt med 3-stavs hvitlasert laminat. Vegger er sparklet og malt i fargen Morgendis – nydelig nøytral grå tone. 

Beliggenhet og atkomst

Boligprosjektet ligger i det nyetablerte og harmoniske boligstrøket Lørenskog Stasjonsby plassert midt mellom Oslo og Lillestrøm. Lørenskog Stasjonsby føles som en rolig og harmonisk base som er landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende mellom Oslo og Lillestrøm. Mellom boligene er det gårdstun og grønne parker, med varierte oppholdsarealer du kan finne roen i. For barnefamilier finnes både splitter nye Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand.

I Lørenskog Stasjonsby har Selvaag Bolig lagt vekt på å skape et mangfold, både når det gjelder type boliger og i utformingen. Dagligvarebutikken REMA 1000 er strategisk plassert ved portalen inn til området. De frodige grøntområdene er tilrettelagt for både aktivitet og ferdsel.

Like i ytterkanten av boligbebyggelsen skal Snøporten, et moderne bydelssentrum på størrelsen med Tjuvholmen etableres.  Det vil være rolige gågater som skaper det gode byrom, med møteplasser og tilbud lett tilgjengelig på gateplan. Det vil også være restauranter og serveringssteder til enhver anledning. I tillegg vil det komme spennende sportsbutikk-konsepter. Tilreisende vil kunne benytte seg av hotellet som nærmeste naboen til SNØ for å dekke behovet for losji og rekreasjon.

Vi gleder oss over at SNØ, verdens råeste helårsarena for snøopplevelser med en størrelse på 40 000 kvm, har åpnet. SNØ er nærmeste nabo til Snølia og byr på perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski.

SNØ inneholder både langrennsløyper og alpinbakke, som gjør det mulig å så på ski året rundt. SNØ vil favne bredt, og dekke behovene til både barn, mojonister, bredde- og toppidrettsutøvere. Her kan du ta med barna på en hyggelig dag i bakken, eller dra innom etter jobb for en treningsøkt i langrennsløypene. I SPISERI SNØ kan du ta en velfortjent matpause før du setter utfor bakken igjen.

For mer informasjon om SNØ, se her: https://snooslo.no/

FAKTA
Månedsleie
14 500,- /mnd
STØRRELSE
56 m2
soverom
2
etasje
2
KONTAKT FORVALTER
Jan Tore Pettersen
TLF:
E-POST:
Balkong
Balkong
Kjøkken
Kjøkken/stue
Stue mot balkong
Stue mot balkong
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Bad
Bad
Gang mot bad
Fasade
Fasade
Takterrasse