SNØLIA – Splitter nye 2-roms med balkong/terrasse

Snølia 7, 1470, Lørenskog, Norge
FASILITETER

Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Livsløpsstandard, Moderne, Rolig, Sentralt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng

BESKRIVELSE

Snølia 7 er det nyeste bygget i porteføljen til Selvaag Utleiebolig AS og er nærmeste nabo til skihallen SNØ! Bygget ligger akkurat der landskapet begynner å skrå opp mot åssiden og blir liggende i et bratt terreng. Det gjør at byggets form og funksjon er skreddersydd til tomtens karakteristikker. Snølia består av åtte etasjer med innvendig oppganger med trapp og heis, som gir enkel tilgang til alle etasjer. Det er flere leilighetstyper og størrelser hvor alle har universell utforming og gode planløsninger. 

Bolig:

  • 2 – roms – 35 kvm med balkong/terrasse: 11.900,-

Leilighetene er moderne og funksjonelle med gode planløsninger. Lyse vegger og store vindusflater som gir en god romfølelse. Alle leilighetene har balkong/terrasse med utgang fra kjøkken/stue. 

I underetasjen er det et parkeringsanlegg med plass til både biler og sykler. I tillegg har alle leilighetene egen bod. I øverste etasje er det en felles takterraasse som strekker seg over hele bygget som leietakere kan benytte seg av. 

LEIES UT UMØBLERT

Standard
Kjøkken/stue:

Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som kjøl/frys, komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredningen består av hvite glatte fronter og laminatbenkeplate. Åpen kjøkkenløsning som gir en god romfølelse.

Bad:

Badet er romslig med mørk grå keramiske fliser på gulv og hvite keramiske fliser på vegger. Det er varmekabler og dusjvegg i herdet glass, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Gulv og vegger:

Gulv på stue, kjøkken, soverom og gang er utstyrt med 3-stavs hvitlasert laminat. Vegger er sparklet og malt i fargen Morgendis – nydelig nøytral grå tone. 

Beliggenhet og atkomst

Boligprosjektet ligger i det nyetablerte og harmoniske boligstrøket Lørenskog Stasjonsby plassert midt mellom Oslo og Lillestrøm. Lørenskog Stasjonsby føles som en rolig og harmonisk base som er landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende mellom Oslo og Lillestrøm. Mellom boligene er det gårdstun og grønne parker, med varierte oppholdsarealer du kan finne roen i. For barnefamilier finnes både splitter nye Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand.

I Lørenskog Stasjonsby har Selvaag Bolig lagt vekt på å skape et mangfold, både når det gjelder type boliger og i utformingen. Dagligvarebutikken REMA 1000 er strategisk plassert ved portalen inn til området. De frodige grøntområdene er tilrettelagt for både aktivitet og ferdsel.

Like i ytterkanten av boligbebyggelsen skal Snøporten, et moderne bydelssentrum på størrelsen med Tjuvholmen etableres.  Det vil være rolige gågater som skaper det gode byrom, med møteplasser og tilbud lett tilgjengelig på gateplan. Det vil også være restauranter og serveringssteder til enhver anledning. I tillegg vil det komme spennende sportsbutikk-konsepter. Tilreisende vil kunne benytte seg av hotellet som nærmeste naboen til SNØ for å dekke behovet for losji og rekreasjon.

Vi gleder oss over at SNØ, verdens råeste helårsarena for snøopplevelser med en størrelse på 40 000 kvm, har åpnet. SNØ er nærmeste nabo til Snølia og byr på perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski.

SNØ inneholder både langrennsløyper og alpinbakke, som gjør det mulig å så på ski året rundt. SNØ vil favne bredt, og dekke behovene til både barn, mojonister, bredde- og toppidrettsutøvere. Her kan du ta med barna på en hyggelig dag i bakken, eller dra innom etter jobb for en treningsøkt i langrennsløypene. I SPISERI SNØ kan du ta en velfortjent matpause før du setter utfor bakken igjen.

For mer informasjon om SNØ, se her: https://snooslo.no/

Om Selvaag Utleiebolig

Selvaag Utleiebolig tilbyr nøkkelen til et godt hjem. Sentralt for virksomheten er profesjonell drift, tilstedeværelse og nærhet i oppfølging av leietakere, og det investeres kun i nye leilighetsprosjekter. Med nytenkning og sosialt engasjement som rettesnorer, har Selvaag skaffet boliger til hundretusener av mennesker i mer enn 70 år. Underveis er nye bydeler og levende bomiljøer vokst frem. Vi har som målsetning å profesjonalisere boligutleie og bygge gode bomiljøer for alle som har behov for å leie bolig og trenger forutsigbarhet på leieperioden. Vi praktiserer tett oppfølging av både leietakere og alle våre eiendommer. Mye faller naturlig gjennom vaktmestertjenester i de enkelte eiendommer, og vaktmester fyller en viktig rolle i alle våre bygg. Likeledes er våre eiendomsforvaltere jevnlig innom eiendommene og ser til at kvalitetene opprettholdes på best mulig vis.

Tre gode grunner til å leie av oss:

Vi tar oss av hele prosessen

Du forholder deg kun til oss i Selvaag Utleiebolig og får en trygg og forutsigbar leieavtale som sikrer deg og dine.

Gode bomiljøer

Vi tilbyr kun moderne leiligheter i gode bomiljøer, og våre hjem tilfredsstiller krav til ventilasjon, sikre uteområder, brannsikkerhet og alle formelle krav.

Vedlikehold, ro og orden

Gjennom nærhet i oppfølging av leietakerne, egen vaktmester og daglig tilstedeværelse sikres vedlikehold og stell av eiendommene.

FAKTA
Månedsleie
11 900,- /mnd
STØRRELSE
35 m2
soverom
1
etasje
2
KONTAKT FORVALTER
Jan Tore Pettersen
TLF:
E-POST:
Leies ut umøblert
Stue/kjøkken
Stue/kjøkken
Stue/kjøkken med utgang til terrasse
Soverom
Soverom
Bad
Bad
Gang
Gang
Terrasse
Fasade
Fasade
Takterrasse
Plantegning