Sandsli – Pen 3-roms leilighet like ved bybanen på Sandslimarka.

Sandslimarka 266, 5254, Sandsli
Månedsleie:
13 500,-
STØRRELSE:
55 m2
soverom:
2
etasje:
1
Fasade
Velkommen til Sandslimarka!
Uteområder
FASILITETER

Umøblert, Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kabel-TV, Lademulighet, Moderne, Parkett, Rolig, Sentralt, Utsikt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng

BESKRIVELSE

Selvaag Utleiebolig har gleden av å presentere denne flotte leiligheten sentralt på Sandsli. Her er alt tilrettelagt for at du skal få et flott hjem i et godt bomiljø. Vi tilbyr langsiktig utleie og er opptatt av at våre leietakere skal trives og bo over lang tid. Med kun få minutters gange til bybanestopp, skole, barnehage, butikker, treningssenter og flotte turområder har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. 

Leiligheten ligger i 1. etg og har egen markterasse. Den er lys og fin, med parkettgulv, flott Norema kjøkken, pent fliselagte bad. Hvitevarer på kjøkken følger med.

Garasjeplass kan leies om ønskelig.

Fellesområdene er flott opparbeidet med grøntanlegg, sittegrupper og lekeapparat. Fra eiendommen er det sti direkte ned til fin tursti med lysløype. Alle disponerer egen bod i garasjeanlegget, samt stor felles sykkelbod. 

Vår vaktmester er tilstede på anlegget daglig i ukedagene for å sørge for at du som leietaker skal få et godt og trivelig bomiljø. Forvalter er også ukentlig tilstede på anleggene, og tilgjengelig dersom man har behov for det.

Om Selvaag Utleiebolig

Selvaag Utleiebolig tilbyr nøkkelen til et godt hjem. Sentralt for virksomheten er profesjonell drift, tilstedeværelse og nærhet i oppfølging av leietakere, og det investeres kun i nye leilighetsprosjekter. Med nytenkning og sosialt engasjement som rettesnorer, har Selvaag skaffet boliger til hundretusener av mennesker i mer enn 70 år. Underveis er nye bydeler og levende bomiljøer vokst frem. Vi har som målsetning å profesjonalisere boligutleie og bygge gode bomiljøer for alle som har behov for å leie bolig og trenger forutsigbarhet på leieperioden. Vi praktiserer tett oppfølging av både leietakere og alle våre eiendommer. Mye faller naturlig gjennom vaktmestertjenester i de enkelte eiendommer, og vaktmester fyller en viktig rolle i alle våre bygg. Likeledes er våre eiendomsforvaltere jevnlig innom eiendommene og ser til at kvalitetene opprettholdes på best mulig vis.

Tre gode grunner til å leie av oss:

Vi tar oss av hele prosessen

Du forholder deg kun til oss i Selvaag Utleiebolig og får en trygg og forutsigbar leieavtale som sikrer deg og dine.

Gode bomiljøer

Vi tilbyr kun moderne leiligheter i gode bomiljøer, og våre hjem tilfredsstiller krav til ventilasjon, sikre uteområder, brannsikkerhet og alle formelle krav.

Vedlikehold, ro og orden

Gjennom nærhet i oppfølging av leietakerne, egen vaktmester og daglig tilstedeværelse sikres vedlikehold og stell av eiendommene.

KONTAKT FORVALTER
Maren Kartvedt
Register Interest
00/00
Fasade
Fasade
00/00
Velkommen til Sandslimarka!
Velkommen til Sandslimarka!
00/00
Uteområder
Uteområder
00/00
00/00
00/00