Paradis – Lekker ny 2-roms leilighet på Paradisallèen til leie!

Jacob Kjødes Veg 2F, 5232, Paradis
Månedsleie:
12 500,-
STØRRELSE:
41 m2
soverom:
1
etasje:
5
Fasade
Uteområder
Fasade
Bad
Bad
Bildet viser tilsvarende leilighet med speilvendt planløsning
Bildet viser tilsvarende leilighet med speilvendt planløsning
FASILITETER

Umøblert, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Heis, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Livsløpsstandard, Moderne, Rolig, Sentralt, Utsikt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng

BESKRIVELSE

Selvaag Utleiebolig har gleden av å presentere dette flotte nye boligprosjektet sentralt på Paradis. Her er alt tilrettelagt for at du skal få et flott hjem i et godt bomiljø i lekre nye leiligheter. Vi tilbyr langsiktig utleie og er opptatt av at våre leietakere skal trives og bo over lang tid. Med kun få minutters gange til bybanestopp, skole, barnehage, butikker, treningssenter og flotte turområder har du alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Leiligheten er lys og fine med moderne og gode kvaliteter. Store vindusflater og lyse vegger gir en god atmosfære. Solrik stor balkong. Flott Norema kjøkken med hvitevarer, pent enstavs laminatgulv og slette vegger. Åpen kjøkkenløsning. Romslige bad med lekre fliser, varmekabler og dusjvegger i glass. Soverom med garderobeskap. Pent opparbeidete uteområder med parkmessig utførelse med sittegrupper, bed og lekeplass. Leiligheten ligger i 3 etasje. Hver leilighet har sin egen bod i underetasjen i tillegg til innvendig bod. Heis i bygget. I første etasje finner man et flott utvalg av butikker og servicetilbud med Rema 1000, apotek, klesbutikk, frisør og spisesteder.

Paradis er et ærverdig og flott boligområde i Bergen. Rolig og tilbaketrukket med fin natur, samtidig som man ligger sentralt til kun få minutters gange fra bybanen som går fra Bergen Sentrum til Flesland. Kort vei til fine turområder som blant annet Ulriken, Nattlandsfjellet, Fantoft og gamlehaugen, med en nydelig park og kanskje en av Bergens mest populære badeplasser. Kort vei til skole og barnehage. I tillegg er det kort vei til matbutikker, treningssenter og koselig bydelssenter med butikker og kafèer. Liker du å sykle har man også gode sykkelmuligheter og sykkelvei helt til Bergen Sentrum. Prosjektet ligger fint og solrikt til med flotte uteplasser. Her er alt lagt til rette for et godt bomiljø i trygge og fine omgivelser.

Om Selvaag Utleiebolig

Selvaag Utleiebolig tilbyr nøkkelen til et godt hjem. Sentralt for virksomheten er profesjonell drift, tilstedeværelse og nærhet i oppfølging av leietakere, og det investeres kun i nye leilighetsprosjekter. Med nytenkning og sosialt engasjement som rettesnorer, har Selvaag skaffet boliger til hundretusener av mennesker i mer enn 70 år. Underveis er nye bydeler og levende bomiljøer vokst frem. Vi har som målsetning å profesjonalisere boligutleie og bygge gode bomiljøer for alle som har behov for å leie bolig og trenger forutsigbarhet på leieperioden. Vi praktiserer tett oppfølging av både leietakere og alle våre eiendommer. Mye faller naturlig gjennom vaktmestertjenester i de enkelte eiendommer, og vaktmester fyller en viktig rolle i alle våre bygg. Likeledes er våre eiendomsforvaltere jevnlig innom eiendommene og ser til at kvalitetene opprettholdes på best mulig vis.

Tre gode grunner til å leie av oss:

Vi tar oss av hele prosessen

Du forholder deg kun til oss i Selvaag Utleiebolig og får en trygg og forutsigbar leieavtale som sikrer deg og dine.

Gode bomiljøer

Vi tilbyr kun moderne leiligheter i gode bomiljøer, og våre hjem tilfredsstiller krav til ventilasjon, sikre uteområder, brannsikkerhet og alle formelle krav.

Vedlikehold, ro og orden

Gjennom nærhet i oppfølging av leietakerne, egen vaktmester og daglig tilstedeværelse sikres vedlikehold og stell av eiendommene.

KONTAKT FORVALTER
Maren Kartvedt
Register Interest
00/00
Fasade
Fasade
00/00
Uteområder
Uteområder
00/00
Fasade
Fasade
00/00
Bad
Bad
00/00
Bad
Bad
00/00
Bildet viser tilsvarende leilighet med speilvendt planløsning
Bildet viser tilsvarende leilighet med speilvendt planløsning
00/00
Bildet viser tilsvarende leilighet med speilvendt planløsning
Bildet viser tilsvarende leilighet med speilvendt planløsning