LØREN STASJON – Moderne og romslig 2-roms

Ullagerveien 11, 0585, Oslo, Norge
FASILITETER

Umøblert, Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kabel-TV, Moderne, Parkett, Rolig, Sentralt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng

BESKRIVELSE

Romslig og lys leilighet med sentral beliggenhet på Løren med nærhet til alle fasiliteter.
Inneholder: Entre, wc/bad, 1 soverom, kjøkken/stue og terrasse.

Leilighetene er moderne og funksjonelle med gode planløsninger. Lyse vegger og store vindusflater som gir en god romfølelse. Alle leilighetene har balkong/terrasse med utgang fra kjøkken/stue. 

I underetasjen er det et parkeringsanlegg med plass til både biler og sykler. I tillegg har alle leilighetene 1 egen bod. Garasje kan leies i tillegg.

Standard

Kjøkken/stue:

Her får du et lyst og fint kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal med hvite kjøkkenfronter og laminert benkeplate i heltre. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som kjøl/frys, komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Åpen kjøkkenløsning som gir en god romfølelse.

Bad:

Badet er innredet med interiør fra Sigdal og hvite keramiske fliser på gulv og vegger. Det er varmekabler og dusjvegg i herdet glass, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Gulv og vegger:

Gulv i stue, kjøkken, soverom og gang er utstyrt med matt eikeparkett. Vegger og tak er malt i en nøytral hvitfarge.

Beliggenhet og atkomst

Eiendommen har en fin beliggenhet på Løren, et hyggelig og moderne boområde med alt man trenger i kort gåavstand. Løren har hatt en voldsom utvikling de siste årene og fremstår i dag som et svært moderne og opparbeidet område med store grønne lunger og et variert servicetilbud. Sameiet Løren stasjon har en sentral beliggenhet med fine fellesarealer. Her er det godt å bo for små og store. Eiendommen ligger en kort spasertur unna den kjente skulpturparken Peer Gynt som er et naturlig samlingspunkt i nærområdet, og er tilrettelagt med lekeapparater, skulpturer, sittegrupper, og en ballplass som omgjøres til en skøytebane på vinteren. Det er også nærhet til Sinsenparken, Muselunden, Torshovdalen, Tøyenparken, Valle Hovin og Bjerkedalen park.

Innenfor kort rekkevidde er både Løren, Hasle og Økern T-banestajon som tar deg i begge retninger inn mot byen, i tillegg til flybuss og flere andre busslinjer. Det er gangavstand til Hasle hvor du finner Vinslottet med flere servicetilbud blant annet privat legevakt, gastropub og flere spisesteder med uteservering om sommeren.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på nærbutikkene Rema 1000, Meny, Løren Frukt og Grønt, Bunnpris og Kiwi som ligger noen hundre meter fra boligen. Løren Torg byr også på en rekke servicetilbud som apotek, bokhandel, Nille, Løren rens og Alliance optikk. Det er i tillegg et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet. Dominos Pizza, Umai Sushi, Peppes Pizza, Hy’s Street food & juice bar er bare noen av dem. Er du ute etter en kopp kaffe kan du gå innom Kaffebrenneriet og Baker Hansen som er populære kafeer i området, samt Samson på Vinslottet.

Sterk trening og-helsesenter er i kort avstand fra boligen og du finner også Sats på Hasle torg.

Parkering

Garasje kan leies i tillegg kr.1000,- pr mnd

Oppvarming

Sentralvarme og varmekabler på bad. sentralvarme er 12 kr. pr. kvm. kr. 528 kr. pr.mnd 

VISNING ETTER AVTALE!

FAKTA
Månedsleie
12 900,- /mnd
STØRRELSE
44 m2
soverom
1
etasje
1
KONTAKT FORVALTER
Jan Tore Pettersen
TLF:
E-POST:
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken/stue
Stue
Soverom
Bad
Gang
Bad
Bad
Register Interest