Lekre nye leiligheter like ved bybanen.

Sandslimarka 266-268, 5254, Sandsli, Norge
FASILITETER

Umøblert, Aircondition, Alarm, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Livsløpsstandard, Moderne, Parkett, Rolig, Sentralt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng

BESKRIVELSE

Selvaag Utleiebolig har gleden av å presentere dette flotte nye boligprosjektet sentralt på Sandsli. Her er alt tilrettelagt for at du skal få et flott hjem i et godt bomiljø. Vi tilbyr langsiktig utleie og er opptatt av at våre leietakere skal trives og bo over lang tid. Med kun få minutters gange til bybanestopp, skole, barnehage, butikker, treningssenter og flotte turområder har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. 

Vi tilbyr både 2, 3 og 4-roms leiligheter. Leilighetene er lyse og fine, med parkettgulv, flott Norema kjøkken, pene fliselagte bad og egen balkong. Helt nye hvitevarer på kjøkken følger med.

2-roms: fra 39-43 kvm. Priser fra 10.000 – 11.000

3-roms: fra 50-65 kvm. Priser fra 11.000 – 12.500

4-roms: 62 kvm. Priser 13.000 – 13.500 

Garasjeplass kommer i tillegg og koster 1000 kr/mnd

Fellesområdene er flott opparbeidet med grøntanlegg, sittegrupper og lekeapparat. Her kan barna løpe fritt, mens de voksne tar seg en kopp kaffe og prater sammen. Med parkering under bakkenivå er det også minimalt med trafikk rundt fellesområdet, noe som er med på å skape et trygt og rolig nabolag. Fra eiendommen er det sti direkte ned til fin tursti med lysløype. Alle disponerer egen bod i garasjeanlegget, samt stor felles sykkelbod. Det er også mulig å leie egen garasjeplass i garasjeanlegget.

Vår vaktmester er tilstede på anlegget daglig for å sørge for at du som leietaker skal få et godt og trivelig bomiljø. Forvalter er også ukentlig tilstede på anleggene, og tilgjengelig dersom man har behov for det.

Vi er opptatt av tryggheten til våre kunder. Vi har derfor satt opp retningslinjer for gjennomføring av visninger. Ta kontakt for nærmere informasjon om prosjektet, og registrerer din interesse for videre oppfølging. Leilighetene er innflytningsklar.

FAKTA
Månedsleie
11 200,- /mnd
STØRRELSE
55 m2
soverom
2
KONTAKT FORVALTER
Maren Kartvedt
TLF:
E-POST:
Flott nytt prosjekt like ved bybanen.
Bildene i annonsen viser en leilighetstype. Vi har flere leilighetstyper med ulik planløsning.
Stue
Kjøkken
Lekkert fliselagt bad
Soverom
Soverom
Altan
Stor felles sykkelbod med egen sykkelvask
Flott garasjeanlegg