Lekre nye leiligheter like ved bybanen.

Sandslimarka 268, 5254, Sandsli, Norge
FASILITETER

Umøblert, Alarm, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Moderne, Parkett, Rolig, Sentralt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng

BESKRIVELSE

Selvaag Utleiebolig har gleden av å presentere disse lekre nye leilighetene sentralt på Sandsli. Her er alt tilrettelagt for at du skal få et flott hjem i et godt bomiljø. Vi tilbyr langsiktig utleie og er opptatt av at våre leietakere skal trives og bo over lang tid. Med kun få minutters gange til bybanestopp, skole, barnehage, butikker, treningssenter og flotte turområder har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. 

VLeilighetene er lyse og fine, med parkettgulv, flott Norema kjøkken, pene fliselagte bad og egen balkong. Helt nye hvitevarer på kjøkken følger med.

Garasjeplass kan leies om ønskelig og koster 1000 kr/mnd

Fellesområdene er flott opparbeidet med grøntanlegg, sittegrupper og lekeapparat. Fra eiendommen er det sti direkte ned til fin tursti med lysløype. Alle disponerer egen bod i garasjeanlegget, samt stor felles sykkelbod. 

Vår vaktmester er tilstede på anlegget daglig for å sørge for at du som leietaker skal få et godt og trivelig bomiljø. Forvalter er også ukentlig tilstede på anleggene, og tilgjengelig dersom man har behov for det.

FAKTA
Månedsleie
10 500,- /mnd
STØRRELSE
42 m2
soverom
1
KONTAKT FORVALTER
Maren Kartvedt
TLF:
E-POST:
Nytt boligprosjekt like ved bybanen.
Lys og fin stue med utgang til egen altan.
Åpen kjøkkenløsning.
Lekkert fliselagt bad.
Soverom.
Godt med skapplass på soverommet.
Balkong.
Balkong.
Mulig å leie garasjeplass.
Flott felles sykkelbod.