Lagunetoppen – Pen 3-roms hjørneleilighet like ved bybanen

Fanaveien 79 A, 5239, Rådal
Månedsleie:
15 900,-
STØRRELSE:
60 m2
soverom:
2
etasje:
3
FASILITETER

Umøblert, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Heis, Kabel-TV, Livsløpsstandard, Moderne, Sentralt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng

BESKRIVELSE

Flott ny 3-roms leilighet like ved Lagunen senter. Leiligheten ligger i 3. etg. Den holder gode kvaliteter med flott enstavs laminatgulv, moderne lyst kjøkken fra Sigdal, pent fliselagt bad og egen balkong. I tillegg har bygget en herlig felles takterrasse. Hvitevarer på kjøkken følger med.

Fellesområdene er flott opparbeidet med gangveier, beplantning og lekeplass. Alle disponerer egen bod i underetasjen. Det er også felles sykkebod.

Selvaag Utleiebolig har gleden av å presentere et prosjekt med lekre nye leiligheter på Lagunetoppen, rett ved Lagunen storsenter og bybanen. I første etasje finner du Rema 1000 og apotek. Heis i bygget. Her er alt tilrettelagt for at du skal få et flott hjem i et godt bomiljø. Vi tilbyr langsiktig utleie og er opptatt av at våre leietakere skal trives og bo godt over lang tid. Med kun få minutters gange til bybanestopp, skole, barnehage, Lagunen senter med utallige butikker, cafèer, restauranter, treningssenter og flotte turområder har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. 

Vår vaktmester er tilstede på anlegget daglig i ukedagene for å sørge for at du som leietaker skal få et godt og trivelig bomiljø. Forvalter er også ukentlig tilstede på anleggene, og tilgjengelig dersom man har behov for det.

Om Selvaag Utleiebolig

Selvaag Utleiebolig tilbyr nøkkelen til et godt hjem. Sentralt for virksomheten er profesjonell drift, tilstedeværelse og nærhet i oppfølging av leietakere, og det investeres kun i nye leilighetsprosjekter. Med nytenkning og sosialt engasjement som rettesnorer, har Selvaag skaffet boliger til hundretusener av mennesker i mer enn 70 år. Underveis er nye bydeler og levende bomiljøer vokst frem. Vi har som målsetning å profesjonalisere boligutleie og bygge gode bomiljøer for alle som har behov for å leie bolig og trenger forutsigbarhet på leieperioden. Vi praktiserer tett oppfølging av både leietakere og alle våre eiendommer. Mye faller naturlig gjennom vaktmestertjenester i de enkelte eiendommer, og vaktmester fyller en viktig rolle i alle våre bygg. Likeledes er våre eiendomsforvaltere jevnlig innom eiendommene og ser til at kvalitetene opprettholdes på best mulig vis.

Tre gode grunner til å leie av oss:

Vi tar oss av hele prosessen

Du forholder deg kun til oss i Selvaag Utleiebolig og får en trygg og forutsigbar leieavtale som sikrer deg og dine.

Gode bomiljøer

Vi tilbyr kun moderne leiligheter i gode bomiljøer, og våre hjem tilfredsstiller krav til ventilasjon, sikre uteområder, brannsikkerhet og alle formelle krav.

Vedlikehold, ro og orden

Gjennom nærhet i oppfølging av leietakerne, egen vaktmester og daglig tilstedeværelse sikres vedlikehold og stell av eiendommene.

 

KONTAKT FORVALTER
Maren Kartvedt
Register Interest
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00