Flott 2 – roms leilighet – Bjørnåsen (309)

Seterbråtveien 137, 1271, Oslo
Månedsleie:
13 100,-
STØRRELSE:
48 m2
soverom:
1
etasje:
3
Blokk 137
FASILITETER

Umøblert, Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Parkett, Utsikt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng

BESKRIVELSE

Entre`bad/wc, soverom og stue/kjøkken med utgang til balkong.

Pen 2 – roms leilighet med vestvendt balkong, heis og garasjeplass.  Bygget ble ferdigstilt i 2014 og leiligheten holder god standard. Det er heis rett opp til leilighetsplan.

Beliggenhet:
Boligen ligger i et veletablert og attraktivt område på Bjørndal med kort vei til skoler i alle alderstrinn, barnehager, nærbutikker og andre servicetilbud.

Nærområdet kan tilby flotte tur- og rekreasjonsmuligheter med lysløyper, idrettsanlegg, tennisbane, fotball, håndball, basket, cricket, hoppbakke og sykkelstier. Flotte idrettsanlegg for sommer- og vintersportsgrener. Bjørndal idrettspark ligger nedenfor boligen, som er godt brukt med fotball og tennis om sommeren og ski og skøyter om vinteren.

Kort vei til Østmarka med badevann og turstier om sommeren og langrennsløyper om vinteren, samt Grønmo golfbane med driving range og flotte baneforhold.

Kort vei til matbutikk og lite handelssenter på Bjørndal med blant annet legesenter, Coop Prix og Rema 1000, søndagsåpen grønnsakshandel og postkontor m.m. Kun noen minutters kjøring til nærmeste kjøpesenter på Senter Syd Mortensrud med et godt og variert servicetilbud som apotek, interiør, mote, kafè, lege og tannlege etc.

Boligen har også nærhet til Lambertseter senter, Vinterbro, Ski Storsenter og kort vei til Oslo sentrum, via bil eller offentlig kommunikasjon. Fra Bjørndal går det mange busser både til Mortensrud T-banestasjon, Oslo sentrum, Hauketo togstasjon og Helsfyr. Ekspressbuss til Oslo sentrum i rushtiden.

Gangavstand på gang/sykkelvei til Bjørndal barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Bjørnholt ungdomsskole/videregående skole. Det finnes flere utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tidsavstander i bil:

Mortensrud ca. 5 min.
Hvervenbukta ca. 10 min.
Lambertseter ca. 10 min.
Vinterbro ca. 15min
Oslo S ca. 19 min.
Ski Storsenter ca. 20 min
Gardermoen ca. 43 min.

Parkering:

Garasjeplass i felles garasjeanlegg.  Det er heis fra garasjeplan og opp til leilighet.

Oppvarming:

I tillegg til månedsleie tilkommer fjernvarme kr 768 ,  kr 16,- x 48 (antall m2) samt leietaker tegner eget strømabonnement).

Om Selvaag Utleiebolig

Selvaag Utleiebolig tilbyr nøkkelen til et godt hjem. Sentralt for virksomheten er profesjonell drift, tilstedeværelse og nærhet i oppfølging av leietakere, og det investeres kun i nye leilighetsprosjekter. Med nytenkning og sosialt engasjement som rettesnorer, har Selvaag skaffet boliger til hundretusener av mennesker i mer enn 70 år. Underveis er nye bydeler og levende bomiljøer vokst frem.

Vi har som målsetning å profesjonalisere boligutleie og bygge gode bomiljøer for alle som har behov for å leie bolig og trenger forutsigbarhet på leieperioden. Vi praktiserer tett oppfølging av både leietakere og alle våre eiendommer. Mye faller naturlig gjennom vaktmestertjenester i de enkelte eiendommer, og vaktmester fyller en viktig rolle i alle våre bygg. Likeledes er våre eiendomsforvaltere jevnlig innom eiendommene og ser til at kvalitetene opprettholdes på best mulig vis.

Tre gode grunner til å leie av oss:

Vi tar oss av hele prosessen

Du forholder deg kun til oss i Selvaag Utleiebolig og får en trygg og forutsigbar leieavtale som sikrer deg og dine.

Gode bomiljøer

Vi tilbyr kun moderne leiligheter i gode bomiljøer, og våre hjem tilfredsstiller krav til ventilasjon, sikre uteområder, brannsikkerhet og alle formelle krav.

Vedlikehold, ro og orden

Gjennom nærhet i oppfølging av leietakerne, egen vaktmester og daglig tilstedeværelse sikres vedlikehold og stell av eiendommene.

KONTAKT FORVALTER
Wojciech Wajda
Register Interest
00/00
00/00
Blokk 137
Blokk 137
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00