Flott 2-roms i 6.etg. med solrik balkong- kort vei til offentlig kommunikasjon

Bjarne Haugens gate 8, 1475, Finstadjordet
Månedsleie:
13 600,-
soverom:
1
etasje:
6
FASILITETER

Umøblert, Garasje/P-plass, Heis

BESKRIVELSE

Bjarne Haugens gate 8

2 – roms – 44 kvm med balkong: 13.600,- + oppvarming (16,- x antall m2) + strøm

3 MND DEPOSITUM 42.900,-

Om eiendommen: 

By eller marka, urbant eller landlig? Eller ja takk begge deler?

Løkenhagen er et sentralt og fint beliggende leilighetsbygg ved enden av Skårersletta i Lørenskog. Leilighetsbygget ligger landlig til samtidig som det er kort vei til alt av servicetilbud på Triaden Storsenter. Barnehager, barne- og ungdomsskoler samt videregående skole er i gangavstand fra boligene.

Fine, moderne og lyse 1- til 4-roms leiligheter fordelt på 7 etasjer. Samtlige leiligheter har egen balkong i tillegg til felles terrasse med fin utsikt. Leilighetene har balansert ventilasjon, og moderne kjøkken med nye hvitevarer. Heis fra leilighetene fører direkte ned til garasjeplasser under bakken.

Boliggården ligger ca. 5 minutters gange fra Triaden Storsenter. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 100 meter fra boligene.

Innhold: 

Leiligheten inneholder:

Entrè/gang, bad/WC, 1 soverom, stue/kjøkken og utgang til solrik balkong. Tilhørende ekstern bod i kjeller. 

Standard: 

Leiligheten er moderne og funksjonell med god planløsning. Det er lyse vegger og store vindusflater som gir en god romfølelse. Leiligheten har balkong med utgang fra kjøkken/stue. 

I underetasjen er det et parkeringsanlegg med plass til både biler og sykler. I tillegg har leiligheten egen bod.

Kjøkken/stue:

Flott kjøkken med hvitevarer som kjøl/frys, komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredningen består av hvite glatte fronter og laminatbenkeplate. Åpen kjøkkenløsning som gir en god romfølelse.

Bad:

Badet er romslig med mørk grå keramiske fliser på gulv og hvite keramiske fliser på vegger. Det er varmekabler og dusjvegg i herdet glass, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Gulv og vegger:

Gulv på stue, kjøkken, soverom og gang er utstyrt med 3-stavs hvitlasert laminat. Vegger er sparklet og malt i fargen Morgendis – nydelig nøytral grå tone. 
 
Belliggenhet: 

Boligprosjektet ligger i et nyetablert og populært boligområde på Løkenhagen i Lørenskog kommune. Området har umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det skal utvikles et bysentrum på Skårersletta med blant annet parker, skjermede grøntareal, kafeer og butikker. Løkenhagen omsluttes av vakker natur og tilbyr hverdagsservice i toppklasse. Her er det spennende å bo, enten du er barn eller voksen.

Dagligvarehandlene kan gjøres på bl.a. Meny, Bunnpris og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud finnes gode shopping muligheter i området rundt Løkenhagen. Et lite steinkast unna ligger Lørenskog Storsenter Triaden med over 80 butikker. Her finner du alt fra klesbutikker til frisør, vinmonopol, interiørbutikker og skredder. Senteret har også et bredt utvalg av kafeer og spisesteder.

Finner du ikke det du er på jakt etter på Lørenskog Storsenter, kan du ta sykkelen eller bilen den korte turen bort til Metro Senter rett ved Lørenskog Kulturhus. Senteret har alle de kjente butikkene i tillegg til treningsstudio, bowling, spisesteder og kino.

Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Nærmeste busstopp er Bergerveien som ligger rett utenfor boligen og tar deg enkelt inn til Oslo S på ca. 30 min. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen Storsenter, 9 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Finstad barneskole og Løkenåsen ungdomsskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., samt et godt utvalg av barnehager OsloMet – Storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

Oppvarming:

Sentralvarme og varmekabler på bad. Oppvarming og varmtvann akonto (16,- x 44 kvm = 704,-)

Parkering: 

Muligheter for parkering i garasje kr. 1000,- pr. mnd.  

VISNING ETTER NÆRMERE AVTALE

Om Selvaag Utleiebolig

Selvaag Utleiebolig tilbyr nøkkelen til et godt hjem. Sentralt for virksomheten er profesjonell drift, tilstedeværelse og nærhet i oppfølging av leietakere, og det investeres kun i nye leilighetsprosjekter. Med nytenkning og sosialt engasjement som rettesnorer, har Selvaag skaffet boliger til hundretusener av mennesker i mer enn 70 år. Underveis er nye bydeler og levende bomiljøer vokst frem. Vi har som målsetning å profesjonalisere boligutleie og bygge gode bomiljøer for alle som har behov for å leie bolig og trenger forutsigbarhet på leieperioden. Vi praktiserer tett oppfølging av både leietakere og alle våre eiendommer. Mye faller naturlig gjennom vaktmestertjenester i de enkelte eiendommer, og vaktmester fyller en viktig rolle i alle våre bygg. Likeledes er våre eiendomsforvaltere jevnlig innom eiendommene og ser til at kvalitetene opprettholdes på best mulig vis.

Tre gode grunner til å leie av oss:

  • Vi tar oss av hele prosessen

Du forholder deg kun til oss i Selvaag Utleiebolig og får en trygg og forutsigbar leieavtale som sikrer deg og dine.

  • Gode bomiljøer

Vi tilbyr kun moderne leiligheter i gode bomiljøer, og våre hjem tilfredsstiller krav til ventilasjon, sikre uteområder, brannsikkerhet og alle formelle krav.

  • Vedlikehold, ro og orden

Gjennom nærhet i oppfølging av leietakerne, egen vaktmester og daglig tilstedeværelse sikres vedlikehold og stell av eiendommene.

KONTAKT FORVALTER
Madeleine Sennerud Moen
Register Interest
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00
00/00