Flott 2-roms i 5.etg. med balkong – Mulighet for leie av p-plass – Fjernvarme

Snølia 7, 1470, Lørenskog
Månedsleie:
13 200,-
soverom:
1
etasje:
5
Stue med utgang til balkong
Åpen stue og kjøkken
Stue med utgang til balkong
Stue
Kjøkken
Gang
Bad
Bad
Stue med inngang til soverom
Soverom
Soverom
Fasade
Takterrasse
FASILITETER

Umøblert, Garasje/P-plass, Heis

BESKRIVELSE

2 – roms i 5.etg. – 39 kvm med balkong/terrasse: 13.200,- + oppvarming (16,- x antall m2) + strøm

Leiligheten er moderne og funksjonell med god planløsning. Lyse vegger og store vindusflater som gir en god romfølelse. Leiligheten har balkong med utgang fra kjøkken/stue. 

I underetasjen er det et parkeringsanlegg med mulighet for leie av parkeringsplass for 1.550,- i måneden. I tillegg har leiligheten egen bod. Store deler av byggets tak benyttes til felles oppholdsareal. Takterrassen er utformet som små og store oaser med soner tilrettelagt for ulike aktiviteter – med blant annet treningsapparater, sjakkbord og egen bocciabane. I tillegg er det egne lekeområder og møteplasser for barn og småbarnsforeldre, både på takterrassen og på marknivå. 

Depositum: 41.000,- (husleie 3 mnd.+ fjernvarme)

Link til søknadskjema – Søknadskjema Bolig – Selvaag Utleiebolig


Standard
Kjøkken/stue:

Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som kjøl/frys, komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredningen består av hvite glatte fronter og laminatbenkeplate. Åpen kjøkkenløsning som gir en god romfølelse.

Bad:

Badet er romslig med mørk grå keramiske fliser på gulv og hvite keramiske fliser på vegger. Det er varmekabler og dusjvegg i herdet glass, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Gulv og vegger:

Gulv på stue, kjøkken, soverom og gang er utstyrt med 3-stavs hvitlasert laminat. Vegger er sparklet og malt i fargen Morgendis – nydelig nøytral gråtone. 

Energimerking: B grønn.

Beliggenhet og atkomst

Boligprosjektet ligger i det nyetablerte og harmoniske boligstrøket Lørenskog Stasjonsby plassert midt mellom Oslo og Lillestrøm. Dagligvarebutikken REMA 1000 er strategisk plassert ved portalen inn til området, ca. 9 minutter gåavstand fra Snølia. Like i ytterkanten av boligbebyggelsen skal Snøporten, et moderne bydelssentrum på størrelsen med Tjuvholmen etableres. Det vil være rolige gågater som skaper det gode byrom, med møteplasser og tilbud lett tilgjengelig på gateplan. Det vil også være restauranter og serveringssteder.  

Vi gleder oss over at SNØ, verdens råeste helårsarena for snøopplevelser med en størrelse på 40 000 kvm er nærmeste nabo til Snølia og byr på perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski.

Om Selvaag Utleiebolig

Selvaag Utleiebolig tilbyr nøkkelen til et godt hjem. Sentralt for virksomheten er profesjonell drift, tilstedeværelse og nærhet i oppfølging av leietakere, og det investeres kun i nye leilighetsprosjekter. Med nytenkning og sosialt engasjement som rettesnorer, har Selvaag skaffet boliger til hundretusener av mennesker i mer enn 70 år. Underveis er nye bydeler og levende bomiljøer vokst frem.

Vi har som målsetning å profesjonalisere boligutleie og bygge gode bomiljøer for alle som har behov for å leie bolig og trenger forutsigbarhet på leieperioden. Vi praktiserer tett oppfølging av både leietakere og alle våre eiendommer. Mye faller naturlig gjennom vaktmestertjenester i de enkelte eiendommer, og vaktmester fyller en viktig rolle i alle våre bygg. Likeledes er våre eiendomsforvaltere jevnlig innom eiendommene og ser til at kvalitetene opprettholdes på best mulig vis.

Tre gode grunner til å leie av oss:

Vi tar oss av hele prosessen

Du forholder deg kun til oss i Selvaag Utleiebolig og får en trygg og forutsigbar leieavtale som sikrer deg og dine.

Gode bomiljøer

Vi tilbyr kun moderne leiligheter i gode bomiljøer, og våre hjem tilfredsstiller krav til ventilasjon, sikre uteområder, brannsikkerhet og alle formelle krav.

Vedlikehold, ro og orden

Gjennom nærhet i oppfølging av leietakerne, egen vaktmester og daglig tilstedeværelse sikres vedlikehold og stell av eiendommene.

KONTAKT FORVALTER
Madeleine Sennerud Moen
Register Interest
00/00
Stue med utgang til balkong
Stue med utgang til balkong
00/00
Åpen stue og kjøkken
Åpen stue og kjøkken
00/00
Stue med utgang til balkong
Stue med utgang til balkong
00/00
Stue
Stue
00/00
Kjøkken
Kjøkken
00/00
Gang
Gang
00/00
Bad
Bad
00/00
Bad
Bad
00/00
Stue med inngang til soverom
Stue med inngang til soverom
00/00
Soverom
Soverom
00/00
Soverom
Soverom
00/00
Fasade
Fasade
00/00
Takterrasse
Takterrasse