4-roms leilighet sentralt i Lørenskog – Markterrasse – Mulighet for p-plass

Skigata 6, 1473, Lørenskog
Månedsleie:
18 500,-
soverom:
3
etasje:
1
Stue med utgang til balkong
Stue med åpen kjøkkenløsning
Soverom
Soverom
Bad
Markterrasse
Fasade
Bakgård
FASILITETER

Umøblert, Garasje/P-plass, Heis

BESKRIVELSE

Beskrivelse

Skårersletta er et boligprosjekt der Selvaag Utleiebolig har 68 leiligheter for utleie. Eiendommen er en del av en ny kvartalsstruktur, med stort og flott opparbeidet gårdsrom sentralt langs Skårersletta i Lørenskog. Det er kort gangavstand til alle servicefunksjoner, store forretningssentre og kulturhus, samt kollektivtilbud med god forbindelse til Oslo S.

Moderne og fine 2- til 4-roms med mulighet for leie av parkeringsplass i garasje under bygget.


Innhold: 

Leiligheten inneholder:

– Entrè/gang

– 2 Bad med WC, dusj, opplegg for vaskemaskin

– 3 soverom med garderobeskap

– Kjøkken/stue med utgang til balkong

– 1 innvendig bod på ca. 3 kvm.

– 1 bod i underetasjen medfølger leiligheten

Energimerking A Grønn

Standard: 

Leiligheten har en moderne standard og vindusflater som gir mye lys og god romfølelse, samt en solrik balkong med utgang fra kjøkken/stue.

Kjøkken/stue: 

Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som kjøl/frys, komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredningen består av hvite glatte fronter og laminatbenkeplate. Åpen kjøkkenløsning som gir en god romfølelse.

Bad:

Badet er romslig med antrasitt fliser på gulv. Det er varmekabler og dusjvegg, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Gulv og vegger: 

Stue, kjøkken, soverom og gang er utstyrt med laminatgulv i highland eik. Vegger er sparklet og malt i fargen Morgendis – nydelig nøytral grå tone.


Beliggenhet: 

Boligprosjektet ligger i et nytt, attraktivt og sentralt boligområde i Lørenskog kommune, med kort gangavstand til en rekke servicefunksjoner, forretningssentre og kulturhus, samt kollektivtilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Bunnpris, Rema 1000 og Joker som ligger i umiddelbar nærhet. Lørenskog Storsenter Triaden med rundt 75 butikker, hvorav 2 apotek, vinmonopol og 2 dagligvare ligger kun 600 meter unna. I tillegg finner du Metro kjøpesenter, med 100 butikker kun 800 meter unna. Treningssenter ligger kun et steinkast unna. Det er også nærhet til skoler og barnehager.


Oppvarming:
 
I tillegg til månedsleie tilkommer fjernvarme kr 1376,- (kr 16,- x 86 (antall m2) samt leietaker tegner eget strømabonnement.


Parkering:
 
Mulighet for leie av parkeringsplass i garasje til kr 1.500, -. 

Vår vaktmester er daglig tilstede på eiendommen for å sørge for at du som leietaker skal få et godt og trivelig bomiljø. Forvalter er også ukentlig tilstede på eiendommen.

Privat visning etter avtale, velkommen til visning!

Om Selvaag Utleiebolig

Selvaag Utleiebolig tilbyr nøkkelen til et godt hjem. Sentralt for virksomheten er profesjonell drift, tilstedeværelse og nærhet i oppfølging av leietakere, og det investeres kun i nye leilighetsprosjekter. Med nytenkning og sosialt engasjement som rettesnorer, har Selvaag skaffet boliger til hundretusener av mennesker i mer enn 70 år. Underveis er nye bydeler og levende bomiljøer vokst frem. Vi har som målsetning å profesjonalisere boligutleie og bygge gode bomiljøer for alle som har behov for å leie bolig og trenger forutsigbarhet på leieperioden. Vi praktiserer tett oppfølging av både leietakere og alle våre eiendommer. Mye faller naturlig gjennom vaktmestertjenester i de enkelte eiendommer, og vaktmester fyller en viktig rolle i alle våre bygg. Likeledes er våre eiendomsforvaltere jevnlig innom eiendommene og ser til at kvalitetene opprettholdes på best mulig vis.

Tre gode grunner til å leie av oss:

Vi tar oss av hele prosessen

Du forholder deg kun til oss i Selvaag Utleiebolig og får en trygg og forutsigbar leieavtale som sikrer deg og dine.

Gode bomiljøer

Vi tilbyr kun moderne leiligheter i gode bomiljøer, og våre hjem tilfredsstiller krav til ventilasjon, sikre uteområder, brannsikkerhet og alle formelle krav.

Vedlikehold, ro og orden

Gjennom nærhet i oppfølging av leietakerne, egen vaktmester og daglig tilstedeværelse sikres vedlikehold og stell av eiendommene.

KONTAKT FORVALTER
Madeleine Sennerud Moen
Register Interest
00/00
Stue med utgang til balkong
Stue med utgang til balkong
00/00
Stue med åpen kjøkkenløsning
Stue med åpen kjøkkenløsning
00/00
Soverom
Soverom
00/00
Soverom
Soverom
00/00
Bad
Bad
00/00
Markterrasse
Markterrasse
00/00
Fasade
Fasade
00/00
Bakgård
Bakgård
00/00