2 – roms leilighet – Bjørnåsen

Bjørnåsveien 47, 1272, Oslo, Norge
FASILITETER

Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Parkett, Utsikt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng

BESKRIVELSE

Entre`bad/wc, soverom og stue/kjøkken med utgang til balkong. Bod i kjeller.

Pen 2 – roms leilighet med vestvendt balkong, heis og garasjeplass.  Leiligheten holder god standard. Det er heis rett opp til leilighetsplan.

Beliggenhet:
Boligen ligger i et veletablert og attraktivt område på Bjørndal med kort vei til skoler i alle alderstrinn, barnehager, nærbutikker og andre servicetilbud.

Nærområdet kan tilby flotte tur- og rekreasjonsmuligheter med lysløyper, idrettsanlegg, tennisbane, fotball, håndball, basket, cricket, hoppbakke og sykkelstier. Flotte idrettsanlegg for sommer- og vintersportsgrener. Bjørndal idrettspark ligger nedenfor boligen, som er godt brukt med fotball og tennis om sommeren og ski og skøyter om vinteren.

Kort vei til Østmarka med badevann og turstier om sommeren og langrennsløyper om vinteren, samt Grønmo golfbane med driving range og flotte baneforhold.

Kort vei til matbutikk og lite handelssenter på Bjørndal med blant annet legesenter, Coop Prix og Rema 1000, søndagsåpen grønnsakshandel og postkontor m.m. Kun noen minutters kjøring til nærmeste kjøpesenter på Senter Syd Mortensrud med et godt og variert servicetilbud som apotek, interiør, mote, kafè, lege og tannlege etc.

Boligen har også nærhet til Lambertseter senter, Vinterbro, Ski Storsenter og kort vei til Oslo sentrum, via bil eller offentlig kommunikasjon. Fra Bjørndal går det mange busser både til Mortensrud T-banestasjon, Oslo sentrum, Hauketo togstasjon og Helsfyr. Ekspressbuss til Oslo sentrum i rushtiden.

Gangavstand på gang/sykkelvei til Bjørndal barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Bjørnholt ungdomsskole/videregående skole. Det finnes flere utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tidsavstander i bil
Mortensrud ca. 5 min.
Hvervenbukta ca. 10 min.
Lambertseter ca. 10 min.
Vinterbro ca. 15min
Oslo S ca. 19 min.
Ski Storsenter ca. 20 min
Gardermoen ca. 43 min.

Parkering:
Garasjeplass i felles garasjeanlegg.  Det er heis fra garasjeplan opp til leilighet.

FAKTA
Månedsleie
11 500,- /mnd
STØRRELSE
45 m2
soverom
1
etasje
1
KONTAKT FORVALTER
Jan Tore Pettersen
TLF:
E-POST: